Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

1 van de goedkoopste merken kunststof kozijnen

Met de kunststof kozijnen van Drinkuth AG heeft u een kwaliteitsproduct tegen een concurrerende prijs. Al meer dan 30 jaar is deze firma drager van het Duitse RAL-keurmerk (EN 14351-1 CE).Dit houdt in dat de producten voldoen aan alle strenge kwaliteits- en veiligheids-normen) Uiteraard heeft Drinkuth haar bestaande lijn kunststof kozijnen aangepast aan de Nederlandse markt, inclusief alle bouw-, kwaliteits- en veiligheids-eisen!

Het is niet moeilijk de voordelen van kunststof kozijnen op te noemen. Neem alleen al het schilderwerk. De kozijnen kunnen nu in bijna ieder gewenste kleur geplaatst worden. Er is keuze uit een verdiept en een vlak profiel. De ingeprinte houtnerf zorgt voor een natuurlijk effect. Verder heeft het materiaal een zeer hoge isolatiewaarde (5 luchtkamers i.p.v.de gangbare 4), en zijn de kozijnen standaard voorzien van isolatieglas (glasdikte 24mm, opbouw glas 4 / 16 / 4 Ug-waarde 1.1), waardoor minder energie gebruikt hoeft te worden om uw woning op temperatuur te houden.

Vlak profiel AD 70 kozijnen 52-e239798c0d Levering kozijnen 2014 039 Kunststof deur Renovatie met kunststof kozijnen Openslaande deuren Deur met DTS dorpel